Condamnare pe viața ! Și-a ucis fosta iubita ! (Foto)

Un cetățean algerian, Mohamed Mustafa Iman Mohamed, care, în 24 august 2020, a ucis-o, în Gheorgheni, pe Ioana Catargiu, 30 de ani, o asistentă medicală care lucra în Cluj-Napoca, a fost condamnat la pușcărie pe viața.

Victima a revenit din Suceava la Cluj-Napoca, cu un autocar. Fostul iubit a așteptat-o în stație și a înjunghiat-o de mai multe ori. Suspectul și-a amenințat cu moartea fosta iubită prin intermediul unor mesaje trimise pe telefonul mobil. Din păcate, femeia nu a spus nimic despre aceste amenințări.

Criminalul tinerei din cartierul Gheorgheni, din noaptea de 23 spre 24 august 2020, a fost prins la Suceava. Mohamed Mustafa Mohamed are 28 de ani și este originar din Algeria, dar a urmat studiile în Suceava. El a comis crima în cursul nopții, iar apoi a fugit în Suceava, unde a fost prins.

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au decis următoarele:

Condamnă pe inculpatul M.I.M.M. (MOHAMED IMAN MUSTAFA MOHAMED), în prezent aflat în Penitenciarul Gherla, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat; Condamnă pe inculpatul M.I.M.M. la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de violare de domiciliu în formă continuată; Condamnă pe inculpatul M.I.M.M. la pedeapsa de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat; Condamnă pe inculpatul M.I.M.M. la pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de acces ilegal la un sistem informatic. Constată că inculpatul a comis infracţiunile obiect al prezentei cauze în concurs cu infracţiunile pentru care a fost condamnat prin sentinţa penală nr. 578/07.08.2020 a Judecătoriei Suceava, definitivă prin neapelare la 01.09.2020. În temeiul art. 97 alin. 1 C.pen. anulează suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei dispusă prin s.p. 578/2020 a Judecătoriei Suceava. Descontopeşte pedeapsa rezultantă stabilită prin s.p. 578/2020 a Judecătoriei Suceava în pedepsele componente de 1200 lei amendă penală, 1500 lei amendă penală, 6 luni închisoare, 3 luni închisoare, 1 an şi 4 luni închisoare. Constată că inculpatul a achitat pedeapsa rezultantă a amenzii penale stabilită prin s.p. 578/2020 a Judecătoriei Suceava. În temeiul art. 39 alin. 1 lit. a C.pen., contopeşte pedepsele aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre cu pedepsele aplicate inculpatului prin s.p. 578/2020 a Judecătoriei Suceava şi îi aplică inculpatului pedeapsa detenţiunii pe viaţă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.