Cheloo pe podium la Baja Satu Mare (Foto). Ce spune solistul trupei „Parazitii” ?

Echipa „Rally Ria Team”, alcatuita din Mihai Ban (pilot) și solistul trupei „Parazitii”, Ion Catalin (Cheloo) – copilot, a terminat pe podium, cea de-a II-a etapa a Campionatului Național de Rally Raid, organizat în judetul Satu Mare.

Baja Satu Mare s-a incheiat cu succes. Echipa Transilvania Rally Ria Team anunta primul pas spre participarea la Dakar 2022. Pilot Mihai Ban, copilot Ion Catalin (Cheloo) … Multumiri pentru asistenta de calitate si prietenie Tomas Ourednicek si Ultimate Dakar”, scrie Cheloo pe Facebook.

Principalul echipaj al „Transilvania Rally Ria Team” este format, în prezent, din Mihai Ban, pilot, și Cheloo, copilot.

Mihai Ban este multiplu campion al României de rally-raid la categoria Quad, a concurat în Baja Aragon ca mecanic pe un camion Mercedes și a participat la multe rally-raiduri internaționale ca mecanic specializat pe suspensii. Are trecute în palmares câteva ediții de Hungarian Baja și marea dorință este să participe în Raliul Dakar.

Cheloo, in postura de pilot, are în palmares terminarea unora dintre cele mai lungi competiții de off-road din România, iar în 2021 va debuta în calitate de copilot la Cupa Mondială de Rally-Raid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.