Fată aproape goală, „servită” cu sushi la un eveniment monden (Foto)

Presedintele Asociatiei Mame pentru Mame, Ana Maita, atrage atenția asupra unui eveniment monden, unde o tânără aproape goală a fost „servită” acoperită cu sushi.

Înteleg! Jur că înțeleg cât de fericiți sunt toți cei care muncesc în industria evenimentelor și HORECA și care, în sfârșit, pot organiza petreceri, recepții și lansări. Pe bune, chiar înțeleg. Proprietarii de spatii, muzicienii și DJ-ii, florarii, cei care fac catering, decorațiuni și lumini – toți au dus-o foarte greu în perioada pandemiei și mulți au închis afacerile. Iar cei care au supraviețuit, acum nu stiu cum să dea drumul la treabă mai bine și mai repede.

Dar așa ceva chiar nu este OK! La o recepție de aniversare pentru un lanț de saloane de beauty, organizatorii din dorință de a sparge gura târgului, chiar au spart-o. Au pus o fata aproape goală pe o masă ca suport pentru platouri de sushi, din care vedetele invitate la party să se servească. Și multe vedete chiar au făcut-o. Au luat mâncare de pe o domnișoară în costum de baie, întinsă pe masă în chip de platou. Femeia-obiect, femeia-mobilă. Practica se numește Nyotaimori și are pretenția de a se numi artă ceea ce însă nu prea se mai pupă cu timpurile astea.

Practica Nyotaimori s-a născut în bordelurile japoneze de la 1700. A fost interzisă în multe ţări, inclusiv în ţări din Asia, dar rămâne foarte populară la chermezele mafioților niponi din Yakuza. Sigur în România, legile nu acoperă problema asta, dar faptul că unui PR i-a scurtcircuitat creativitatea și a decis să o facă piesă de rezistenţă într-un eveniment pentru o firmă de servicii de frumusețe pentru femei, faptul că nicio vedetă nu s-a ridicat și nu a plecat pe loc când a văzut fata-platou, faptul că unele vedete au mâncat mâncare de pe fata-platou și faptul că televiziunile au filmat fără scrupule grozăvia arată cât de deconectați sunt cu toții de timpurile astea și cât de ipocrite sunt vedetele femei care susțin că… susțin femeile. Chiar nu este OK.

Și asta o spun eu, care m-am lansat în viața publică cu un material de 8 pagini în cea mai vândută revista glossy din România, cu poze necenzurate în care nășteam, goală pușcă. Sigur, fata e majoră și probabil că s-a bucurat să câștige un ban și să fie în centrul atenției, DAR asta nu schimbă senzația de greaţă existențială pe care orice persoană cu o brumă de raţiune ar fi trebuit să o simță la vederea acestei imagini umilitoare şi degradante pentru orice ființă umană.

Le provoc pe Oana Roman, Andreea Marin şi Diana Bart să iasă public cu un răspuns la întrebarea asta: dacă fata-platou ar fi fost fiica ta, cum te-ai fi simțit?

Toate cele trei vedete sunt mame de fete, Oana fiind prezentă acolo chiar cu fiica ei (Doamne, ce o fi înțeles copila aia despre perspectivele vieții de femeie la vederea femeii-platou???) Și poate și Sungate ar fi bine să iasă cu o explicație despre ce naiba a fost în mintea lor când au decis să folosească, în mod atât de degradant, corpul feminin, pe care susțin că au ca misiune să îl înfrumusețeze și să îl pună în cea mai bună lumină!”, a relatat Ana Maita, presedintele Asociatiei Mame pentru Mame.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.