Boc despre milionarul Sile Pușcaș: „Nu va duce pe lumea cealaltă averile și bogățiile”

Primaria Cluj-Napoca se razboieste de mai mulți în instanța cu milionarul Vasile Pușcaș. În prezent, marul discordiei îl constituie un teren făcut donație către municipalitate, pe care însă acesta a retras-o.

După ce Primăria Cluj-Napoca i-a luat un teren de câteva hectare pe strada Observatorului, pentru a face un parc, în loc de blocuri. Pentru a se răzbuna, Sile Pușcaș a retras donația unei parcele de 2108 mp, făcută când s-a edificat blocul Platinia, pentru extinderea străzii Calea Mănăștur.

El poate să ceară ce dorește. Lucrurile sunt foarte clare. Ne-a dat în judecată și vom câștiga, pentru că ceea ce a donat a fost oferta domniei sale când a modernizat Platinia. El a propus, nu i-am cerut noi. Noi doar am acceptat. Acum e peste mână să zici că ”Hop, hop, ne-am răzgândit!” Și-a făcut lucrarea și acum vrea înapoi și terenul cedat pentru drum. Am încredere că instanța ne va da dreptate, pentru că el nu putea face acea lucrare fără extinderea respectivă de drum. Voluntar a spus că nu așteaptă să facă Primăria și depune hârtiile și acceptă să dea terenul pentru extinderea drumului. Acum, când facem extinderea zice că retrage donația”, a spus primarul Emil Boc.

Sile Pușcaș a cerut Consiliului Local să aprobe revocarea donației, dar deliberativul local a refuzat, așa că se va ajunge în instanță.

Suntem obișnuiți cu asemenea atitudine de hărțuire, dar este păcat că se coboară la aceste bătălii inutile cu orașul. Pentru că este bătălia cu cei 350 de mii de clujeni, care sunt amânați prin acest proces și mai stau în trafic la Platinia și la Fabrica de Bere. Ne enervăm că nu avem acolo cinci benzi și transport în comun fluidizat în tot orașul. Asta fac acești oameni, amână! Păcat că oamenii aceștia în loc să vină și să sune că dau orașului, pentru că aici mi-am făcut averea, am ajuns milionar. Nu în altă parte a planetei, ci în Cluj, pentru că primăria m-a sprijinit. Să dea înapoi ceva, că nu va duce pe lumea cealaltă averile și bogățiile, ci cu faima pe care ai lăsat-o. El cu ce faimă va rămâne în oraș? Că și-a bătut joc de 350 de mii de locuitori amânând cu 6 luni sau un an lucrarea de extindere”, a mai completat edilul.

Primăria Cluj-Napoca a câștigat procesele deschise de Sile Pușcaș, după ce i-a fost luată suprafața mare de teren din Zorilor, pentru realizarea unui parc. Municipalitatea a câștigat 20 de procese cu Sile Pușcaș, iar primarul Emil Boc a acuzat încă în luna martie 2021 că se simte hărțuit de milionar.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.