Festivitate de final de an la Apa. Emoții și lacrimi de bucurie (Fotogalerie)

Complexul de la Lacul din Apa a gazduit astăzi, 3 iunie, festivitatea de final de an a clasei a XII-a A de la Liceul Teoretic.

Aceste festivități poartă cu ele o încărcătură de emoții pozitive și speciale. Tinerii absolvenți încheie un drum și încep un altul. Anii de liceu reprezintă cele mai frumoase momente ale adolescenței. Fiecare dintre cei prezenți am plecat acasă după ceremonie cu o fărâmă de emoție, de bucurie, fie că au fost absolvenți, fie că sunt dascăli, fie părinți, rudenii sau apropiați. Domnul profesor Adrian Bud, cel care le-a fost diriginte, le-a mai spus o ultimă teoremă în versuri și le-a mulțumit petru ca au fost niște elevi exemplari. Cu mare bucurie colegii au aplaudat-o pe colega lor Doriana Nistor, șefa de promoție a acestei generații speciale a Liceului Teoretic. Țin să o felicit și eu, încă o dată, în special pentru că a crescut sub ochii mei.

Vă urez mult succes la toate examenele, fericire pe calea vieții și multe realizări și împliniri!”, a spus primarul orașului Negresti-Oas, Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.