Poveste rupta din filme ! Cum s-a razbunat o sotie inselata ? (Foto)

Soția înșelată i-a răpit soțului amanta din fața unui hotel din Dej, ajutată chiar de fratele bărbatului și nevasta acestuia.

Mai apoi, au dus-o cu mașina într-un alt oraș, pentru a-i da o lecție. Sora bărbatului infidel s-a alăturat mai apoi celorlalți, pentru că era la muncă și nu a putut participa la „operațiune”. Toți patru s-au ales acum cu dosare penale pentru lipsire de libertate, loviri sau alte violențe și pentru amenințări.

Totul s-a întâmplat în 26 aprilie, la orele prânzului. Două persoane din județul Cluj, care aveau o relație extraconjugală de ceva vreme, au închiriat o cameră la un hotel din Dej. Întâlnirea celor doi a ajuns și la urechile soției bărbatului, care s-a înfuriat, și-a sunat cumnatul și au pornit spre hotelul din Dej.

Au făcut scandal în parcare, astfel că cei doi amorezi infideli au încercat să fugă din hotel fără să fie văzuți împreună, dar nu au reușit. Bărbatul a ieșit pe ușa din spate, dar femeia a părăsit hotelul pe ușa principală, ajungând exact în „brațele” rudelor furioase. După ce a fost bruscată și lovită, femeia de 43 de ani a fost băgată cu forța într-un autoturism, care a demarat cu viteză.

Femeia a fost agresată și amenințată cu moartea, dar odată ajunși într-o localitate din dintre Dej și Cluj, unde mașina a oprit, nu a scăpat de furia soției înșelate. După ce a fost lovită și de sora bărbatului, a fost dusă la marginea localității respective, unde a fost abandonată.

Femeia a anunțat poliția abia în 4 mai, așteptând să treacă sărbătorile Pascale și nu după mult timp, polițiștii din Dej aveau deja suspecții la audieri.

Femeia înșelată, care a „organizat” totul, împreună cu fratele și soția lui, s-au ales cu dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și amenințări.

Față de aceștia, magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Sora bărbatului este cercetată în stare de libertate pentru loviri și alte violențe.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.