Adolescenta, bătută şi umilită de colege într-un parc (Foto)

O adolescenta a fost filmată, într-un parc din Braşov, în timp ce era umilită şi bătută de mai mulţi adolescenţi. Cazul este anchetat de polițiști.

Fata a fost bătută şi pusă în genunchi, ieri, în timp ce se afla într-un parc din Braşov alături de alţi adolescenţi. Alţi copii filmau cu telefoanele mobile, în timp ce două fete îşi băteau joc de ea, au pus-o să le sărute pantofii şi au lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Imaginile au fost postate, ulterior, pe Instagram, acolo unde au devenit virale, fiind distribuite de numeroase persoane. Astfel, imaginile au ajuns şi în atenţia Poliţiei Braşov.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat comisarul de poliţie Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.