Invitatie la o iesire la Targul de Paste. Oferte ademenitoare (Foto)

Satmarenii sunt așteptați în acest week-end în Centrul Vechi al orașului, la Târgul de Paste, care și-a deschis porțile vineri, 23 aprilie. Cei interesati pot sa aleaga dintr-o serie de bunataturi ademenitoare, expuse pe tarabele celor catorva zeci de casute amenajate în parc. Târgul va fi deschis în intervalul 23 aprilie – 1 mai, zilnic intre orele 10.00 și 18.00.

După multe zile cu ploaie, in acest week-end ne putem bucura de vreme frumoasă și de timp de calitate cu cei dragi! Vă așteptăm în centrul orașului, la Târgul de Paște să îi cunoașteți pe producătorii locali și să vă bucurați de decorațiunile pe care le-am amplasat spre bucuria copiilor!” este mesajul de invitație, lansat de Primaria Satu Mare.

Producătorii locali sunt pregătiți să ofere sătmărenilor o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă, de la șuncă, brânzeturi, pălincă și vin, până la prăjituri și decorațiuni hand-made cu elemente tematice.

Ne ținem promisiunea: revenim cu elemente decorative tematice și cu surprize pentru copii. Vă invităm să ne urmăriți în continuare, vă vom ține la curent cu noutăți!” spun organizatorii targului.

Organizatorii târgului sunt” Primăria Satu Mare, Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.