Crima in judet. Si-a ucis vecinul

O crima a cutremurat azi (11 aprilie) după-amiaza liniștea localitatii Cidreag. Un bărbat și-a ucis vecinul.

Victima a fost găsita fără suflare, având mai multe leziuni pe corp. Din ancheta polițiștilor reiese ca leziunile provin de la un corp contondent.

Victima, un bărbat de 51 de ani, a fost găsita fără suflare, având mai multe leziuni pe corp. Se pare ca cei doi vecini au băut împreuna, însă nu este foarte clar de la ce a pornit cearta. La un moment dat, agresorul s-a napustit asupra vicyimei și a început sa o loveasca.

Criminalul, un bărbat de 60 de ani a fost reținut de polițiști. Urmează ca acesta să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventiva.

Poliția spune ca totul s-a întâmplat în jurul orei 15.30, când prin numărul 112 oamenii legii au fost anunțați ca intre doi bărbați, de 51 respectiv 60 de ani, a izbucnit o cearta în mod spontan. Bărbatul de 60 de ani i-a aplicat victimei sale (barbatul de 51 de ani) mai multe lovituri cu un corp contondent. In urma leziunilor, barbatul a decedat.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribulalul Satu Mare, iar agresorul este cercetat pentru omor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.