Ea este singura femeie pompieri pe o masina de stingere din Satu Mare (Foto)

Ea este Roxana și astăzi împlinește frumoasa vârstă de 21 ani. Este singura femeie pompier din județul Satu Mare, care încadrează o mașină de stingere.

Am fost conștientă că este ceva nou și mai greu de realizat, însă nu m-am lăsat descurajată. Înainte de a lucra pe stingere, am fost voluntar SMURD aproximativ doi ani, la fel și sora mea. Chiar dacă fac parte dintr-un colectiv alcătuit aproape numai din bărbați, nu m-am simțit exclusă, ci dimpotrivă. Am fost sprijinită să învăț și să fac față provocărilor întâlnite în fiecare zi”, spune Roxana Meisaros.

Când a îmbrățișat această carieră, nu a fost doar o provocare, ci a fost dorința de a salva semenii aflați în dificultate.

Nu de puține ori am întâlnit oameni care nu m-au crezut când le-am spus că sunt pompier. Sunt mândră de faptul că, alături de celelalte colege din țară, am dovedit că și femeile pot câștiga această luptă cu focul“, ne-a mărturisit Roxana Meisaroș.

La mulți ani, Roxana ! Îți mulțumim că ai ales să faci parte din familia noastră !” este mesajul conducerii ISU „Somes” Satu Mare.

Foto: ISU Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.