O mama isi striga disperarea: „Mi-e o scârbă de toți deștepții care fac legile ce se aplică celor bolnavi”

Laura Petreuș este o mamă care își strigă disperarea față de nedreptatea la care este supus copilul ei.

Acesta a reușit să finalizeze 10 clase la una dintre școlile speciale din Baia Mare, dar efortul lui nu este apreciat și recunoscut nici măcar cu o diplomă, o simplă hârtie.

Copilul meu special termină anul acesta clasa a X-a la Școala Specială. Am aflat cu mâhnire că acestor copii, după 10 ani de școală nici măcar o diplomă cu 3 floricele nu li se eliberează ci numai o adeverință. Serios?!? Oare idiotul ăla sănătos care a decis asta știe ce efort este pentru un copil bolnav să invețe așa cum poate 10 ani, datorită bolii de care suferă? Cred că nu…

Băi, popor adormit trezește-te naibii „din somnul cel de moarte” și dă-le copiilor speciali măcar o amărâtă de hârtie cartonată pentru chinul de atâția ani a unor bolnavi și a profesorilor lor care se chinuie nu glumă să-i învețe carte!

Mi-e o scârbă de toți deștepții care fac legile ce se aplică celor bolnavi … mai ales că azi am aflat că li se dau acestor copii niște burse de boală de … 100 LEI. Întrebare: până azi de 10 ani de ce nu li s-a acordat acea bursă?

PS: Sunt atât de mândră de copilul meu special !

Păcat că cei care ar trebui să aprecieze eforturile acestor copii, nu au de ce să fie mândri decât de prostia lor …”, a scris Laura pa Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.