O satmareanca a uimit juratii de la „Romanii au talent”. Patru de „DA” (Foto&video))

O satmareanca a făcut furori la „Romanii au talent” și a obținut patru de „DA” din partea juratilor. Este vorba despre Adriana Popescu.

Aceasta a prezentat pe scena șase fete care erau imbracate în haine realizate din extensii de par.

Pentru Adriana, totul a început de la dorința ei de a avea un păr lung și bogat. Din această cauză a şi apelat la extensii de păr. Din „joaca” cu acestea, a descoperit că are o înclinaţie spre realizarea de coafuri din ce în ce mai complicate, care au dus în timp la ceea ce face acum.

Spune că moștenește talentul de la mama ei, care avea şi ea o pasiune legată de acest domeniu. Iar pentru ea, reprezintă un mod de exprimare a creativității.

Nu are studii de specialitate în domeniu, tot ce a realizat s-a materializat pe parcurs, din aproape în aproape. A participat la numeroase prezentări în faţa publicului, a avut şi câteva apariţii la televiziunile mari din țară. A mai fost la Românii au talent în 2016, când a luat 4 de DA pentru coafurile sale deosebite.

Cele mai importante momente au fost participarea pe scenă alături de nume mari din domeniul modei şi hair styling-ului, atât din România, cât şi din străinătate.

Sursa foto: www.romaniiautalent.protv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.