Ciocolata cu cannabis „Doamne Ajuta”. Afacerea unui preot

Un preot din Cluj a investit 100.000 de euro, într-o afacere inedita. Produce ciocolata cu cannabis, iar acum vinde cu 20 de lei bucata.

Dinu Criste este ierarhul care a investit 100 de mii de euro în afacerea sa cu ciocolată cu cannabis. Acesta a înființat atelierul „Christe Chocolatier”, în comuna Sâncraiu, în urmă cu doi ani, a adus doi ciocolatieri belgieni și s-a pus pe treabă.

În 20 de minute, toate tabletele „Doamne Ajută” au plecat de la raft. Și-am zis „Doamne ajută”. Considerăm că o afacere înseamnă a munci, chiar avem îndemnuri în Sfânta Scriptură să ne câștigăm pâinea.

Știam că asta o să atragă atenția foarte tare. Știam, de asemenea, că va fi contrastul puternic între părintele Dinu Criste și canabis. M-a chemat însuși Mitropolitul la un moment dat la raport să înțeleagă ce e cu povestea asta”, a explicat Dinu Criste, potrivit alephnews.ro

Până acum, părintele a investit 100 de mii de euro în afacere. 44 de mii i-a primit prin programul Start Up Nation. Acum vinde o ciocolată cu 20 de lei, sau o cutie de praline care poate să ajungă până la 200 de lei.

Plus edițiile speciale, unele pe care le facem doar pe comandă, respectiv praline cu foiță de aur, ouă de paște cu foiță de aur. O să fiu și părintele ciocolatei artizanale în România. De obicei, când mă întâlnesc cu frați din tagma preoțească, mă felicită, “Bravo, părinte, excelent!”. Acum îi aștept și eu, le trimit un mesaj, îi aștept să cumpere”, a spus Dinu Criste.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.