O politista de frontiera are nevoie de ajutor

O tânără polițistă de frontieră din Sighet a fost diagnosticată cu cancer de col uterin și urmează tratamente costisitoare în Turcia, tratamente care îi dau o șansă la viață.

Din păcate, costurile tratamentelor sunt foarte mari și doar noi o putem ajuta să treacă cu bine peste această problemă de sănătate gravă cu care se confruntă Angela Stan. Cei care pot din puținul pe care îl au să o ajute, pot efectua donații în conturile:

RO65BTRLEURCRT0445757401 – cont in euro
RO18BTRLRONCRT0445757401 – cont in lei

Totodată, doritorii pot să îl contacteze pe soțul Angelei, Alin Stan la numărul de telefon: 0752/302.200.

Prin intermediul rețelei de socializare Facebook s-a făcut un apel umanitar pentru a o ajuta pe Angi să treacă cu bine peste aceste momente grele care îi marchează viața. Redăm mai jos textul postării:

Ați luptat vreodată atât de mult pentru persoana iubita încât la un moment dat ați simțit că ați ajuns la capătul puterilor și totuși, eforturile nu se vedeau îndeajuns?

Ați simțit vreodată durerea din sufletul cuiva care își vede persoana mult iubita că suferă în agonie și ar face orice sa ii readucă zâmbetul pe buze ?
Sper din suflet că nu ! Este teribil, este înspăimântător , este o durere ce nu poate fi descrisă în cuvinte !

Iată că un apărător al patriei noastre are nevoie de ajutor pentru mult iubita lui soție, și ea la rândul ei luptător la frontiera !

Îndurând șiroaiele de apă ce se scurgeau din înaltul cerului, arșița verii, oboseala teribilă, amândoi au înfruntat acestea ÎMPREUNĂ !!!

Au ales să meargă ÎMPREUNĂ pe drumul vieții, au înfruntat multe dar acum îngerul negru al destinului le-a adus în cale cel mai greu obstacol !

Angela Stan (Angi) – doamna subofițer al Poliției de Frontieră a fost diagnosticata cu cancer de col uterin și are nevoie de ajutorul nostru!

Tratamentul pe care-l urmează în Turcia este destul de costisitor iar posibilitățile mult încercate!

Alăturat aveți datele soțului precum și conturile bancare ! ÎMPREUNĂ putem sa le readucem zâmbetul pe buze!

RO65BTRLEURCRT0445757401 – cont în euro
RO18BTRLRONCRT0445757401 – cont în lei

Alin Stan (soțul) – tel. 0752/302.200”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.