Un satmarean a cucerit juriul de la „Romanii au talent”. Vezi prestatia acestuia (Foto&video)

David Micu a cucerit aseară (26 februarie) juriul de la „Romanii au talent” cu momentul sau de dans contemporan. David este originar din orașul Tasnad. În prezent, studiază coregrafie la Cluj-Napoca.

Face parte dintr-o familie de profesori. Tata este profesor universitar de matematici aplicate la Universitatea Tehnică, bunica din partea mamei este profesoara de geografie și biologie, bunicul din partea mamei este profesor de fizică și chimie, bunica din partea tatălui este profesor de română, bunicul din partea tatălui este profesor universitar de matematica tot la Universitatea Tehnica, iar strabunica din partea tatălui a fost învățătoare. Doar David și mama sunt cei care nu au pășit pe acest drum.

Își aduce aminte că toată copilăria lui a fost un stres ca să nu dezamăgească cu notele, să fie un elev bun. Paradoxal, mama era cea care punea presiune pe David ca să obțină note bune la școală.

Dansul a apărut în viața lui David în urma cu 5 ani, după ce a văzut o trupă de street dance la zilele Clujului.

A făcut 3 ani de street dance, însă a trecut pe dans contemporan și de atunci a rămas pe acest stil. ÎI place dansul contemporan că îi oferă o foarte mare libertatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.