Povestea tinerei care conduce un mastodont de 40 de tone (Foto)

O tânăra maramureseanca și-a ales o meserie mai puțin convențională pentru o tânăra. Este șofer de TIR și stapaneste un mastodont de 40 de tone, in echipaj cu sotul ei ! Și toate acestea sunt făcute de o fata de 1,65 metri în înălțime și cu o greutate de 55 de kg.

Catalina Vlasin, tânăra despre care povestim în acest articol, a absolvit doua facultati, și doua mastere în Inginerie Alimentara și Psihologie. Cu toate acestea a ales să fie șofer pe TIR. Povestea Cătălinei începe pe băncile facultăților.

Tanara s-a prezentat într-o postare pe pagina ei de Facebook, fiind apreciată de peste 24.000 de persoane.

Am absolvit două facultăţi şi două mastere (Inginerie Alimentară şi Psihologie). Am lucrat aproape un an în topografie şi doi ani inginer tehnolog. Azi, sunt şofer pe TIR. Mă bucur de fiecare kilometru parcurs, de fiecare om care apreciază că o fată de 1,60 metri şi 55 kilograme poate să stăpânească un mastodont de 40 de tone, de fiecare cursă finalizată cu succes. Am absolvit două facultăţi într-o ţară care nu mi-a oferit şansa să mă dezvolt în domeniile pentru care am învăţat zile şi nopţi întregi. Până la urmă, viaţa nu e despre diplome. E despre lucrurile pe care le faci şi îţi oferă satisfacţie. Indiferent ce faci, fă-o din tot sufletul. De la inginer la şofer de TIR e cale lungă.

Unii mă critică, alţii îmi apreciază curajul şi foarte puţini mă iau drept exemplu. Mulţumesc tuturor care m-aţi urmărit de-a lungul vremii. Pentru unii sunt motiv de bârfă, pentru alţii sunt tipa aia cool.

Ei bine, eu pentru cei din urmă încă mai postez aici uneori”, a scris Catalina Vlasin în postarea de pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.