O satmareanca acuza medicii de neglijenta. Vezi povestea acesteia

O satmareanca, Maria O., acuza medicii de rele tratamente și neglijenta, după ce și-a pierdut tatăl, fratele și soțul. Aceasta a făcut o postare pe Facebook pentru a-si face povestea cunoscută.

Iată postarea:

Bună ziua, aș dori în primul rând să mulțumesc persoanelor care ne-au fost alături in perioada aceasta atât de dureroasă și ca ne-ați sprijinit.

După cum știți, răposatii Oros Petru in varsta de 53 de ani respectiv sotul meu și Mois Ioan respectiv fratele meu, au decedat in urma depistării cu virusul actual. Soțul meu ,Oros Petru a fost dus din casă pe picioarle lui asemenea și lui Mois Ioan

pe data de 07/02/2021 in incinta spitalului Negrești-Oaș din jud. Satu Mare. Dupa probabil ceva complicați (spuse de doctori) au fost nevoiți să il intubeze total pe baza unor rezultate de 75% din plamani afectați, iar pe Mois Ioan in supraveghere ajutat de o simpla mască de oxigen. Fara nici un accord, cei de la spitalul Negrești-Oas au aprobat si efectuat transferul soțului meu in spitalul municipiului Carei (zis si spitalul morții) asta fiind noaptea de 07/02/2021 spre 08/02/2021, fara a anunța pe cineva din familie. Mois Ioan fiind și el transferat tot acolo in data de 08/02/2021 cu o saturație de oxigen in sange de peste 90% si cu informația din partea spitalului Negrești-Oaș cu afectarea plămânilor de 50%.

Ajungand din Franța in data de 09/02/2021 m-am prezentat in fața spitalului din Carei pentru a prelua informații referitoare la starea lor de sănătate spunându-ne ca starea sotului meu este foarte degradată iar cea lui Mois Ioan fiind stabilă si cu 80% sanse de trait ,spusele doamnei doctor prin telefon, care refuza orice întâlnire cu noi pentru a ne da detalii. In data de 10/02/2021 am primit un telefon din partea doamnei doctor de pe sectia ATI pentru achiziționarea medicamentului Lemod Solu, necesar lui Mois Ioan pentru tratament și ca spitalul nu mai are provizii cu acest medicament ( in Franta locuiesc de 10 ani si am trecut prin multe intervenții pe la spitale, dar nici odată nu ni s-a spus mie si familiei mele să cumpărăm un medicament care nu se eliberează doar pe prescripție de către spital si doar ei îl pot achiziționa). Am reusit într-un final să fac rost de acest medicament cu ajutorul farmaciilor și le mulțumesc din suflet că mai avem oameni cu inimă in această țară.

În data de 10/02/2021 încercând a afla informații despre starea soțului meu mi se spunea la telefon ca starea lui sa stabilizat și că merge spre bine, in jurul orei 00h05 soțul meu a decedat.

Speriați de aceste vorbe ,de consolare ,ca totul merge spre bine dar din pacate totul se prăbușea, am cerut transferul lui Mois Ioan către alt spital mai performant și unde sunt doctori capabili sa trateze pacienți nu să îi bage sub 2 metri de pamant.

Transferul ni s-a refuzat din partea medicului de gardă până în data de 12/02/2021 seara cand am reusit transferul lui Mois Ioan din Carei catre spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare.

Mois Ioan ajungând in jurlul orei 21h00 fara fișa medicală cu informațiile referitoare la tratamentul administrat in Carei.

Ora 01h10 in data de 12/02/2021 spre 13/02/2021 Mois Ioan moare pe patul de spital cu masca de oxygen fără a fi intubat.

Oameni buni, cei care aveti un suflet ajutați-ne ca această petiție să se facă cunoscută și să cerem detalii de ce se moare in aceste circumstanțe necunoscute.

Am îngropat pe tatăl meu in decembrie trecut iar doua luni mai târziu pe soțul meu si pe fratele meu. Durerea este nespus de grea și aceste explicați care ne lipsec pentru a putea înțelege ce s-a întâmplat.

Acuzăm doctori de la spitalul Negrești-Oaș si de la spitalul municipal Carei si personalul de pe sectia ATI pentru relele tratamente si lipsa profesionalismului lor.

Nu dorim ca alți oameni sa mai întâmpine astfel de situații, trebuie sa iesim in stradă pentru acești neglijenți incapabili care ne omoară persoanele dragi.

Pun sub acuzare doctorul Mitrea din Negrești-Oaș și pe doctorița Pal de la spitalul municipal Carei secția ATI pentru neglijența acordată” este povestea Mariei O.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.