Crima urmata de sinucidere. Un copilas de 2 anisori, printre victime !

Tragedie de nedescris în familia unei romance stabilită în Italia. Soțul acesteia, un bărbat italian, a ucis copilul lor și apoi s-a sinucis.

Tragedia s-a oetrecut în ziua de 20 februarie, în localitatea italiană Castello di Godego din provincia Treviso unde Egidio Battaglia. Un italian în vârstă de 43 de ani, și-a ucis prin strangulare fiul de numai 2 ani, apoi și-a luat viața și el însuși. Mama, o româncă de profesie fizioterapeut care lucrează la spitalul din Castelfranco, nu se afla în casă la acea oră.

Macabra descoperire a fost făcută de bunicul și unchiul copilului, tatăl și fratele lui Egidio, care s-au prezentat la casa lor pentru a vedea dacă este totul bine deoarece bărbatul italian și micuțul Massimiliano trebuiau să vină să iau prânzul cu ei, dar n-au mai ajuns. Sosiți la fața locului, cei doi au încercat să deschidă ușa cu cheile, însă n-au reușit fiindcă era încuiată pe dinăuntru, motiv pentru care au decis să folosească o scară pentru a urca la o fereastră de la etajul superior al casei.

De îndată ce a ajuns la fereastră, unchiul copilului a văzut pete de sânge pe podea și apoi a observat cele două corpuri neînsuflețite, al copilului de 2 anișori și al tatălui său. Disperați, cei doi au sunat imediat la 112 și la fața locului au intervenit carabinierii care, cu ajutorul pompierilor, au spart ușa și i-au găsit, pe tatăl italian și pe copil, zăcând fără viață în interiorul casei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.