Sofer de taxi, omorat. A fost injunghiat de un client (Foto)

Un şofer de taxi din Oradea, care lucra în Londra, a fost ucis de un client. Cazul este investigat în prezent de poliţiştii britanici.

Victima se numeşte Gabriel Bringye, în vârstă de 37 de ani. Acesta a fost găsit de paramedici în stare gravă, cu un traumatism prin înjunghiere, în faţa unei şcoli din Tottenham.

Ultimul său client, despre care se bănuieşte că l-ar fi ucis, a solicitat maşina folosind aplicaţia mobilă Bolt.

Poliţia a fost chemată miercuri la Jarrow Road, Tottenham, la ora 19.21. Ofiţerii au asistat cu paramedici de la Serviciul de Ambulanţă din Londra şi Ambulanţa Aeriană din Londra. În ciuda eforturilor depuse de serviciile de urgenţă, el a fost declarat mort la faţa locului la ora 20. Apropiaţii săi au fost informaţi”, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard.

Nu au fost făcute încă arestări, cazul fiind cercetat de poliţiştii de investigare a omorurilor.

Gabriel lucra în Marea Britanie de 13 ani şi era şofer de taxi în Londra din 2015. Orădeanul era logodit şi spera să se căsătorească în acest an. Gabriel este a 12-a persoană care a fost înjunghiată la Londra în acest an, a treia într-o săptămână şi a cincea în doar 12 zile.

Între timp, sora lui Gabriel, şi ea stabilită în Marea Britanie, încearcă să strângă bani pentru repatrierea acestuia şi a deschis pe platforma gofundme.com o pagină de donaţii în acest sens.

Din păcate, fratele meu a fost omorât în timpul serviciului ca şofer de taxi. Clientul se pare că era drogat, ce a rezervat o cursă de câteva lire a hotărât sa folosească cuţitul de mai multe ori. Nu avem prea multe informaţii despre ce s-a întâmplat pentru ca poliţia nu ne spune nimic şi vinovatul încă nu a fost prins. În urmă au rămas o familie ce nu îşi va reveni niciodată. Ajutaţi-ne vă rugăm să îl ducem pe Gabriel acasă, să fie lângă părinţi, în ţara în care s-a născut şi ar fi vrut sa se ducă înapoi într-o zi, dar nu aşa”, a scris orădeanca în apelul lansat pe gofundme.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.