Fiul unui medic, internat la Psihiatrie, după ce a chinuit și ucis o pisica

Fiul unui medic din Cluj a fost internat la Psihiatrie după ce a schingiuit și a ucis o pisică pe care abia o adoptase. Cazul este cu atât mai șocant cu cât, adolescentul în vârstă de 16 ani i-a trimis filmarea femeii care îi încredințase animalul.

Băiatul are două dosare penale, unul și pentru că a lovit o femeie cu o cărămidă în cap, iar judecătorii din Cluj-Napoca a hotărât ca acesta să fie internat. Cazul a ajuns și în atenția asociațiilor care salvează animale.

Am primit un mesaj, un mesaj scris și un material video, în care ni se solicita ajutorul ce trebuie făcut în cazul respectiv. Materialul video prezenta explicit schingiuirea și omorârea unei pisici după primele secunde în care m-am uitat la video.

Doamna respectivă a fost într-o excursie, a găsit patru pisoi… dorea să le găsească o căsuță și în cazul de față, din dorința de a afla vești despre pisicuță… a primit materialul respectiv. Am încurajat persoana de la care provenea mesajul să meargă la secția de poliție. Violența asupra animalelor este precursorul violenței în societate”, a declarat reprezentantul unei Asociații de animale.

Sursa: www.realitatea.net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.