Doi tineri striviti de tren. Mașina în care se aflau, tarata 150 de metri pe sine (Video)

Doi tineri în vârstă de 23 şi respectiv 25 de ani, Dragos și Laura au murit de „Ziua indragostitilor”, după ce mașina în care se aflau a fost lovita de un tren. La trecerea la nivel cu calea ferată de la Vlădeni, judeţul Iaşi, au fost spulberaţi de un tren de călători. Amândoi au murit pe loc.

Au apărut imagini cu momentul în care trenul Dorohoi – Iaşi izbeşte un BMW, la Vlădeni. Dragoş Păuceanu şi Laura Nechifor se aflau în maşina care a fost implicată duminică, 14 februarie, în groaznicul accident feroviar. Imaginile sunt cutremuratoare.

În ziua tragicului accident, cei doi tineri mergeau de la Iaşi spre Suceava. Amândoi erau studenţi la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Maşina implicată în accident, un BMW, a fost târâtă zeci de metri pe şine, după impact. Cei doi tineri au fost efectiv zdrobiţi.

Potrivit poliţiştilor, Dragoş, tânărul care se afla la volanul maşinii, nu a respectat regulile de trecere la nivel cu calea ferată, efectiv s-a aruncat în faţa trenului, iar autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri.

Din câte se pare, băiatul achiziționase mașina cu numai o zi în urmă, din Suceava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.