Doi falşi poliţişti au făcut 20.000 de euro din şpăgi şi amenzi

Doi poliţişti falşi din Capitala au reuşit să strângă o avere, în ultimele luni, din şpăgi şi amenzi plătite pe loc de şoferii opriţi în trafic. Cei doi sunt foşti poliţişti daţi afară din sistem. Aceștia au strâns 20.000 de euro.

Cei doi, fiind îmbrăcaţi cu uniforme oficiale şi folosind chiar un autoturism Dacia Logan cu numere de înmatriculare ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), plăcuţe de înmatriculare pe care le-au furat de la alte maşini de Poliţie.

Acestia au continuat să umble cu maşina neincripţionată pe străzile din Bucureşti, iar în ultimele luni ar fi făcut peste 20.000 de euro din şpăgile pe care le cereau şoferilor, dar şi din amenzile pe care şoferii le plăteau pe loc.

Falşii poliţişti aveau şi un chitanţier pentru a le demonstra şoferilor că amenzile plătite pe loc sunt reale.

Adevăraţii poliţişti au aflat că cei doi nu au renunţat la job, chiar dacă au fost daţi afară din sistem, şi i-au filat.

În această dimineaţă, falşii poliţişti au fost blocaţi în trafic, iar poliţiştii de la Secţia 9 i-au prins şi au făcut cercetarea la faţa locului. Cei doi aveau uniforme oficiale, plăcuţe de înmatriculare furate şi măşti de protecţie.

Suspecţii au fost duşi la sediul Secţiei 9 Poliţie, acolo unde au fost audiaţi şi acuzaţi de uzurpare de calităţi oficial şi fals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.