Accident cumplit. Un tânăr de 21 de ani a murit. Patru persoane ranite

Un mort şi patru răniţi este bilanţul unui accident rutier produs vineri după-amiază, în Sedegliano, o comună din provincia Udine, regiunea Friuli-Veneția Giulia, Italia. Un român de doar 21 de ani, și-a pierdut viața în evenimentul rutier.

Ioan Denis Pascalina era rezident la San Giorgio Della Richinvelda și lucra în agricultură. Trăia de câțiva ani în Italia și locuia împreună cu părinții și sora lui mai mică. Vineri, puțin după ora 16.00, Denis împreună cu alți doi colegi, tot români, terminaseră muncă și se întorceau acasă. Se aflau la bordul unui Ford Escort și circulau de-a lungul drumului provincial 39 Del Varmo când, din motive neștiute încă, s-a ciocnit frontal cu o Lancia Y, în care se aflau două femei din Ragogna. Impactul a fost devastator.

Denis a fost aruncat prin parbriz, iar mașina s-a răsturnat peste el. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire, Denis a murit la locul accidentului. Un alt român dintre cei care se aflau în Ford a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Santa Maria della Misericordia cu elicopterul. Al treilea a ieșit singur din mașină și a suferit răni ușoare.

Soferița celeilalte mașini, în vârstă de 65 de ani, a fost și ea transportată la spital cu elicopterul, în stare critică.

Drumul pe care s-a produs tragedia a fost închis mai multe ore de polițiști.

Sursa: www.gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.