Accident cu patru răniți, provocat de un negrestean. Depasire pe linie continua (Foto)

Patru persoane au fost ranite în urma unui accident de circulatie ce a avut loc miercuri, 10 februarie, în jurul orei 23.00, pe DN 79, între Oradea şi Nojorid.

Circulatia a fost blocata. Accidentul a fost provocat de un bărbat de 32 de ani din Negresti-Oas care a efectuat o depasire pe linie continua, în curba.

În urma coliziunii, patru persoane au fost rănite. Unul dintre şoferi a fost găsit încarcerat şi în stop cardio-respirator, fiind transportat, după ce i s-au aplicat manevre de resuscitare, la spital.

În accident au fost implicate un autoturism, o autoutilitara și un TIR.

La ora 23.00, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Nojorid, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Negrești-Oaș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe direcția Salonta – Oradea, a efectuat o depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului rutier „Depășirea Interzisă”, încălcând marcajul format din linie continuă, iar într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în partea laterală stângă a unui autotren cu semiremorcă, condus pe direcția Salonta – Oradea, de un bărbat de 25 de ani, din localitatea Pecinișca, județul Caraș Severin. De asemenea, autoutilitara a fost proiectată peste parapetul metalic din partea dreaptă a direcției sale de deplasare”, precizează comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

 

Sursa: www.ebihoreanul.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.