Incendiu la universitate. Doua etaje inundate de fum. Pagube materiale (Foto)

Pompierii au intervenit azi, 7 februarie, la prânz, la stingerea incendiului izbucnit într-o clădire aflată în modernizare a Universităţii din Oradea.

La ora 12.30 am fost sesizaţi cu privire la producerea incendiului într-o clădire a Universităţii. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta pe holul etajului 2 al clădirii, aflate în renovare, acesta şi etajul 3 fiind inundate cu fum”, a declarat pentre www.ebihoreanul.ro maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Au ars elemente de mobilier amplasate în holul clădirii, 6 bănci şi 4 scaune … Nu s-au înregistrat victime, nicio persoană nu a fost rănită. După stingerea incendiului pompierii militari au evacuat fumul de pe cele două etaje cu ventilatoarele din dotare”, a mai precizat Camelia Roşca.

Focul s-a produs în corpul E, amplasat chiar la intrarea în campusul Universităţii. Corpul de clădire afectat a intrat în reabilitare în primăvara anului 2020, când a şi fost predat firmei Termoline. În prezent, muncitorii lucrează la parchetul din sălile de curs, care din fericire nu au fost atinse de flăcări.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.