Prima lună plină din acest an

Astăzi, 28 ianuarie, ora 21.18 (ora României), vom avea parte de un spectacol ceresc nocturn special: prima lună plină a acestui an care marchează un nou început astrologic și a unui nou ciclu.

Luna plină marchează încheierea unui ciclu (început cu aproximativ 6 luni în urmă, când a avut loc Luna nouă în același semn zodiacal) și este asociată cu anumite culminări, rezultate, decizii, concluzii, încheieri.

Luna plină în semnul Leului „ne invită” să ne punem în valoare, să strălucim și, mai ales, să facem tot ce ține de noi pentru a deveni “cea mai bună versiune a noastră” posibilă, prin împlinirea potențialului creativ pe care îl avem (Leul reprezintă principiul împlinirii/realizării de sine prin exprimarea creativității).

În acest context, este o perioadă excelentă pentru a ieși “în lumina reflectoarelor”, pentru a pune în evidență acele părți din noi de care ne place, de care suntem mândri (acele talente pe care le avem, acele lucruri la care ne pricepem etc.) și pe care acum suntem gata să le împărtășim și cu ceilalți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.