Barbatul care şi-a înjunghiat soţia în gât, arestat

Bărbatul din Borsa care și-a înjunghiat soția în gât, iar apoi a încercat sa își pună capăt zilelor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tribunalul Maramureş a admis, astăzi, 27 ianuarie, propunerea Parchetului de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, a unui inculpat în vârstă de 31 de ani cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativa de omor.

Pentru a dispune măsura preventivă a arestării, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data 26 ianuarie, s-a deplasat la locuinţa în care era găzduită soţia sa, persoană vătămată, s-a ascuns lângă o anexă din spatele casei, iar în jurul orei 09:20-09:30, când persoana vătămată a ieşit din casă, a atacat-o prin surprindere, lovind-o de mai multe ori în zona gâtului cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, după care, speriat de ţipetele acesteia, a fugit într-o direcţie necunoscută.

Persoana vătămată a suferit leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa.

Mai multe detalii citiți aici:

https://www.satmareanul.net/2021/01/25/femeie-transportata-la-spital-cu-gatul-taiat-agresorul-sotul-ei-a-incercat-sa-se-sinucida/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.