Monstrul din Borsa ! A violat, apoi a ucis o fetița de 18 luni ! (Foto)

Gabriel Robert Marincat tânărul de 25 de ani care a violat, apoi a ucis o fetița de 18 luni ! Individul este din Borșa, județul Maramureș.

Muncitorul din Borșa care a comis monstruoasa faptă este rezident la Lentate sul Seveso. De trei luni locuia în aceeași casă cu fetița pe care a violat-o și cu mama acesteia, Silvia Barni, o italiancă de 24 de ani, partenera sa. Maramureșeanul este acuzat de maltratare care a dus la moartea unui copil și violență sexuală împotriva unei persoane sub vârsta de zece ani.

A tras de un cablu și i-a căzut în cap radiatorul, dar nu părea ceva grav, fata a continuat să se joace”, a declarat borșeanul de 25 de ani, căruia iubita îi lăsase în grijă fiica de un an și jumătate. Abia în jurul orei 18.00, bărbatul susține că a observat că micuța se simte rău.

Medicii au constatat însă, la autopsie, că fetița de 18 luni a fost bătută și violată. Legiștii au arătat că fetița suferise leziuni compatibile cu traume contondente în diferite zone ale corpului, precum și răni compatibile cu abuzuri sexuale. Fetița a murit în ziua în care Gabriel Robert Marincat a avut-o în grijă, așa că autoritățile s-au îndreptat către el.

Prima infracțiune, care a dus la moartea victimei, poate fi pedepsită cu o condamnare de maximum 24 de ani de închisoare, în timp ce pentru violența sexuală poate primi până la 20 de ani după gratii.

Sursa: www.vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.