14 ani de închisoare ! O batea, o viola și stingea țigări pe corpul soției sale !

Un roman de 43 de ani a ajuns în pușcărie, în Italia, după ce și-a violat și batat soția chiar și în fața copilului ei minor. Acesta a fost condamnat la 14 ani de închisoare.

Conform rechizitoriului, bărbatul arestat a acționat „cu tortură și cruzime, obligând femeia cu violenta și amenințări (amenințări cu moartea) să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale.

De asemenea, condamnatul ar fi stins țigara aprinsă de mai multe ori pe diferite părți ale corpului părții vătămate, „arzând astfel pielea, lovind-o brutal cu pumnii pe diferite părți ale corpului, provocându-i vânătăi de mai multe ori în zonele temporale, julituri pe stern și vânătăi pe față; toate acestea zilnic; cu o ocazie i-a rupt buza și i-a provocat o rană la ochi”.

Nu au lipsit abuzurile morale și fizice ale soției sale, „uneori chiar în fața fiului lor minor”.

Persoana condamnată ar fi lovit persoana vătămată cu pumnii, ar fi insultat-o ​​și ar fi amenințat-o cu moartea (uneori chiar cu folosirea unui cuțit îndreptat spre gâtul ei), ar fi amenințat cu uciderea părinților, cu incendierea casei, cu ducerea copilul minor în Germania și cu sinuciderea împreună cu copilul.

Sursa: www.gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.