Femeie injunghiata, in stare grava. Atacatorul, un fost sef de Politie

O oradeanca a fost înjunghiată de mai multe ori pe strada Oneştilor din municipiu. Tragedia a avut loc duminica (10 ianuarie) seara. Atacatorul este un fost șef al Poliției Locale Oradea, acesta fiind concubinul femeii. Individul si-a injunghiat victima de cinci ori, atat in torace cat si in zona abdominala superioara.

Potrivit medicilor, victima este în stare gravă, dar stabilă, fiind internată la spital. Ea a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, unde i se acordă îngrijiri medicale şi este supusă unor investigaţii.

Pacienta are în jur de 40 ani, are 5 plăgi prin înjunghiere, la nivelul toracelui şi abdomenului superior. Leziunile sunt de gravitate medie şi mare, sigur va rămâne internată în spital”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Agresorul femeii înjunghiate pe strada Oneştilor din Oradea a fost prins, duminică, aproape de miezul nopţii, după ore în şir de căutări. El se ascundea într-unul dintre blocurile în construcție din Ioșia, din apropierea cartierului în care s-a produs evenimentul.

Și mai șocant este că faptul că individul e poliţist local activ. Este vorba despre fostul șef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Ladislau Kover, acum resposabil pe probleme de mediu în cadrul instituției.

După ce și-a înjunghiat victima, agresorul s-a ascuns ore în șir într-un bloc recent finalizat de pe strada Oneștilor.

Paul Kover a fost găsit de polițiști cuprins de frig și având mai multe zgârieturi pe corp, provocate de autoînjunghiere. Din câte se pare, acestea nu au fost însă atât de profunde încât să îi pună viața în pericol. Individul a fost încătușat de polițiști și urmează să fie audiat.

Victima, fosta parteneră a sa de viață, care se despărțise de el în noiembrie și care în trecut a obținut, pentru 3 luni, chiar și un ordin de protecție împotriva lui Kover, a intrat direct în sala de operație, fiind în stare gravă.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Un Comentariu la "Femeie injunghiata, in stare grava. Atacatorul, un fost sef de Politie"

  1. Pingback: Politistul care si-a injunghiat sotia, arestat pentru tentativa de omor » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.