Sinucidere de Revelion ! O tanara și-a pus capăt zilelor ! (Foto)

Tragedie fără margini într-o familie din Cluj-Napoca. O tânăra, Ioana Alina Petrus, și-a pus capăt zilelor. Trupul neinsufletit a fost gasit în ajun de Anul Nou, chiar de către fratele ei.

Sinuciderea a avut loc în cursul zilei de joi, 31 decembrie.

Politistii au fost sesizati în jurul orei 16.00, joi, 31 decembrie 2020. Cadavrul persoanei a fost transportat la IML in vederea efectuarii autopsiei, urmand a fi stabilite imprejurarile exacte in care a survenit decesul persoanei. Cercetarile sunt efectuate in cadrul unui dosar penal privind infractiunea de ucidere din culpa”, au precizat anchetatorii.

Tânăra care s-a sinucis în Gheorgheni a lăsat un mesaj pe Facebook, scris cu câteva ore înainte de a face gestul șocant. 

Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat… Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)… Asa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine… Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor. Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”, a scris Ioana Alina Petruș, joi dimineața, la ora 04.35.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.