A omorât cu mașina doi tineri pe trotuar. Șoferul era drogat

Tânărul de 27 ani care a omorât cu mașina doi tineri pe o strada din Baia Mare este din județul Sălaj.

Man A. a fost plecat în Italia o perioadă. S-a întors în România și s-a angajat la o firmă de catering. Tânărul era foarte harnic o perioadă. Apoi ar fi început să se comporte „ciudat”. A accidentat trei autoturisme ale firmei. Totodată, a fost implicat într-un alt accident rutier în care și-a distrus și mașina personală, suferind și răni grave. A stat aproape două luni cu un picior în ghips.

În 29 aprilie 2020 a provocat un carambol pe Dealul Dura din Baia Mare, în care a distrus complet două autoturisme (mașina firmei și o Dacia Duster) și a avariat o a treia.

In urmă cu o săptămână a mers la firmă și a anunțat că își dă demisia pentru că vrea să plece în Anglia. Și-a cerut și salariul pe două săptămâni lucrate.

În timpul accidentului mortal de ieri tânărul era drogat. Pe lângă faptul că au fost găsite urme de cocaină, testul a indicat și consum de cannabis.

Șoferul vinovat de accident a fost prezentat în această dimineață în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tot în această dimineață, judecătorii au admis propunerea procurorilor, astfel că bărbatul își va petrece următoarea lună în arestul Poliției.

Sursa: www.emaramures.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.