Un om deosebit ! Preot si constructor ! (Foto)

Impresionat de situația a doi copii orfani de mama, preotul ortodox din Medisa, Vasile Manta, a început sa le construiasca o casa noua. Cei doi copii sunt crescuti doar de tata. Casa le-a fost mistuita de flăcări în luna noiembrie 2020.

Nu am putut rămâne indiferent când am auzit că mai este un caz asemănător al celui din Sărătura. Aici situația e si mai tragică. Părintele Manța Vasile, preotul satului se chinuie de 3 săptămâni sa toarne fundația. E un om simplu, fără cunostințe. Satul e îmbătrânit. Posibilități materiale nu prea sunt. Cei 2 copii rămași orfani de mamă (i-a parasit de 10 ani) sunt crescuți, trimiși la școală și îndrumați în viață doar de tată !!!

Părintele Vasile, un om deosebit de blând și bun , a luat inițiativa în mâini de a le ridica o casă mică dar primitoare familiei !!! Am fost la ei, am văzut despre ce e vorba și îl vom ajuta pe Părinte sa ducă la bun sfârșit ce a început !! Avem sprijinul Fratiei Ortodoxe, oameni de bună credință și cu frică de Dumnezeu !!! Împreună vom reuși !!!

Dacă doriți să îi întindeți o mână de ajutor Părintelui Vasile Manța nr de telefon e aici: 0720194745.

Pentru donații, dna Papici Marcela pune la dispoziție un cont doar sa MENȚIONAȚI FAPTUL CA DONAȚIILE SUNT PT CASA DIN MEDIȘA !!!

Asociatia Parinti pentru Copii

Cui 18429480

Satu Mare

Str Gavril Lazar 21

Banca Transilvania

RO59BTRL03101205289467XX

Presedinte

Papici Marcela

0747-089509

Marcela.papici@gmail.com”, este mesajul postat pe Facebook de Razvan Tiplea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.