Madalina Breban, condusa pe ultimul drum (Foto)

Mădălina Breban, tânăra de 21 de ani care era bolnavă de cancer și a cărei poveste a impresionat o lume întreagă, a fost condusă astăzi, 16 decembrie, pe ultimul drum, scriu jurnalistii de la www.emaramures.ro 

Familia, prietenii, apropiații sau chiar oamenii cu suflet mare care i-au oferit sprijin Mădălinei în această luptă grea, au fost astăzi alături de ea.

Pe pagina de Facebook dedicată Mădălinei, Vasile Vlașin a postat un mesaj emoționant, în semn de mulțumire pentru toți cei care i-au fost alături Mădălinei din prima clipă:

Familie, prieteni de aproape sau care au cunoscut-o doar de la distanță pe Mădălina au venit azi pentru a-i fi alături. Din motive demne de înțeles nu am făcut o fotografie panoramică, pentru a cuprinde toți Oamenii Minunați care sunt astăzi aici. Tuturor celor care ne-ați fost alături, de la primul strigăt pentru ajutor până astăzi, vă mulțumesc din suflet”.

Povestea tragica a Madalinei poate fi citita aici: https://www.satmareanul.net/2020/10/18/madalina-are-nevoie-de-ajutor-i-au-descoperit-mai-multe-tumori-in-corp-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.