Cinci copii ramasi fara acoperis deasupra capului … in plina iarna (Foto)

Cinci copilasi din localitatea Saratura au rămas fără casa, după ce locuinta le-a luat foc. Micutii au nevoie de ajutor.

De multe ori mi-a făcut plăcere să ma implic în cazuri sociale și sa ajut cât de multă lume. Azi am o durere imensă în suflet. Casa prietenului meu de suflet, Casian, a luat foc.

E arsă si distrusă în proporție de 90% deci nu se mai poate face nimic cu ea decât demolată și construit altceva !!! Copii au rămas si fara haine, caiete, acte, tot ce va puteți închipui !!! Suntem înainte de cea mai frumoasa Sărbătoare: Crăciunul !!! Putem face ca cele 5 suflete, 5 copilasi sa zâmbească din nou, sa fie fericiți și sa treacă mai ușor peste aceasta grea încercare. Știu ca e greu, perioada aceasta nu priește tuturor. Nu vreau sa treacă nimeni prin aceasta nenorocire dar totuși uite ca lor li s-a întâmplat de data asta. Data viitoare o pot păți eu, sau tu sau oricare altul !!! Dar din dar vom face rai !!!

Avem nevoie de: materiale de construcții, voluntari dacă se oferă cineva, haine pt copii de la 2 ani (o fetița) pana la 12 ani cel mai mare băiat.

Deși nu are nici telefon smart si nici tabletă (fiind nevoit sa meargă zilnic pe jos 4 km pt a-si face temele) ii promit lui CASIAN ca voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a-i reface casa !!!!

Am primit un #cont disponibil pentru DONAȚII  !!!

Titular e Cosmin Iacoș  verișorul meu , cadru MAI !!!! Vom cumpăra materiale de construcții pe măsură ce se aduna banii .

Cont donații ⚠️⚠️⚠️

RO45BRDE130SV84647121300  – Titular cont Iacos Cosmin Ionică  !!!!”, este mesajul lui Razvan Tiplea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.