Ioana Bran: „Românii care au ieșit la vot merită tot respectul !”

Deputatul social-democrat de Satu Mare, Ioana Bran, le transmite mulțumiri satmarenilor care au ieșit la vot, la scrutinul de duminica, 6 decembrie.

Prezența la vot la Satu Mare nu a fost foarte mare, dar după două săptămâni de carantină, e de înțeles!… Îi felicit însă pe cei care au îndurat frigul, pandemia și au lăsat sărbătoarea de Sfântul Nicolae deoparte pentru a merge la vot! Sigur că procentul la nivel național este mic, dar… nu pot decât să le spun „Bravo!” celor care au votat și au înțeles că a fost un moment decisiv pentru următorii patru ani.

Rezultatele arată că PSD este în continuare partidul în care românii au cea mai mare încredere. Iată că nu e destul să fii la guvernare și să ai din președitele țării purtător de cuvânt… Oamenii vor mai mult de la cei care conduc și este firesc. Perioada pe care o traversăm este extrem de dificilă: firme închise, industria HoReCa aproape de faliment iar șomajul este, pentru mulți, singura opțiune…

Sper ca rezultatul votului să se regăsească în viitorul Guvern. La urma urmei, aceasta este dorința românilor! Iar Klaus Iohannis trebuie odată și odată să se gândească și la „poporul meu”, nu doar la „guvernul meu”!” este mesajul parlamentarului satmarean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.