A rămas cu mana prinsă într-un utilaj. S-a intervenit cu elicopterul (Fotogalerie)

Astazi, 23 noiembrie, în jurul orei 11.50, forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” au fost solicitate să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident, în urma căruia un bărbat a rămas cu mâna prinsă într-un utilaj agricol. Incidentul a avut loc pe un teren agricol situat între localitățile Livada și Adrian.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, respectiv o ambulanță SMURD din cadrul Punctului de Lucru Turț. Pentru reducerea timpului de intervenție, s-a solicitat în sprijin, elicopterul SMURD de la Jibou.

Forțele ajunse la fața locului au procedat la descarcerarea victimei, care era conștientă și cooperantă, și au predat-o echipajului elicopterului SMURD. Aceasta a transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale specifice.

Un Comentariu la "A rămas cu mana prinsă într-un utilaj. S-a intervenit cu elicopterul (Fotogalerie)"

  1. Pingback: Un tânăr de 28 de ani are nevoie de proteza. Și-a strivit brațul într-un utilaj (Foto) » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.