Crima care a cutremurat Satmarul ! Ucigașul lui Carmen, nu mai are scăpare. Cristian a ras când a văzut cadavrul fetei !

C. Cristian Mihai, tânărul de 21 de ani care a ucis-o cu sânge rece pe Carmen Tataran, a fost trimis în judecată și va răspunde în fata instantei pentru lipsire de libertate și omor calificat. Sedinta va avea loc la data de 29 septembrie, la ora 11.00, la Tribunalul Maramures. În prezent, acesta se afla în arest preventiv.

Carmen Tătăran, tânăra de 18 ani din Pomi dată dispărută în data de 5 martie a fost găsită moartă și îngropată pe un câmp din județul Satu Mare între localitățile Dorolț și Atea. Iubitul acesteia în vârstă de 21 de ani, C. Cristian Mihai, fost prins și reținut, în vama Petea, în timp ce voia să iasă din țară. Carmen Tătăran a fost elevă la un liceu din Baia Mare.

Iată ce au spus despre acest caz polițiștii băimăreni:

În seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Poliția municipiului Baia Mare, a fost sesizată despte faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu și până la momentul sesizării, nu s-a întors. Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, care a efectuat activități ample de căutare și investigare și s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate. Pe baza materialului probator administrat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Prin ordonanța din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă la data de 5 martie 2020”.

Cristian și-a recunoscut fapta și le-a explicat anchetatorilor cum a ucis-o pe Carmen. Tot acesta le-a aratat și locul în care a ascuns cadavrul fetei. Criminalul i-a condus pe anchetatori în mijlocul unui câmp retras, aflat pe raza județului Satu Mare, lângă localitatea Dorolț. Ajunși la fața locului, oamenii legii au făcut o descoperire terifiantă: cadavrul lui Carmen, desfigurat și acoperit parțial cu pământ zăcea la marginea unui câmp arat.

Arma crimei ar fi fost un box, găsit la doar câțiva pași de trupul fetei. Din păcate, ororile crimei întrec orice imaginație. După ce a lovit-o fără milă în mod repetat în zona feței, victima era încă în viață. Atacatorul ar fi întors-o cu fața spre pământ, după care ar fi călcat-o cu piciorul pe cap până când aceasta a rămas fără aer și și-a dat ultima suflare.

Reacția criminalului a fost una cu totul odioasa: acesta a râs în momentul în care anchetatorii au descoperit cadavrul fetei.

Unul dintre lucrurile pe care Carmen și Cristian le aveau în comun era faptul că bunicii lui locuiau în apropierea localității natale a fetei. Cei doi se cunoșteau de puțină vreme. Mai exact, s-au cunoscut online, în luna februarie. Chiar înainte cu puțin timp ca tânărul să se întoarcă în țară. Nimeni nu ar fi putut bănui că povestea lor se va termina în acest mod brutal.

2 Comentarii la "Crima care a cutremurat Satmarul ! Ucigașul lui Carmen, nu mai are scăpare. Cristian a ras când a văzut cadavrul fetei !"

  1. Pingback: Ucigasul lui Carmen Tataran, condamnat la puscarie pe viata ! » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

  2. Pingback: Curtea de Apel CJ a menținut pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru ucigașul lui Carmen Tataran. Sentința este definitivă » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.