Cal scandalagiu într-un apartament. Evacuat de polițiștii locali (video)

Polițiștii locali din Satu Mare au fost solicitați azi-noapte pentru o intervenție ieșită din comun. Inițial, la telefon li se comunicaseră doar informații foarte sumare: că într-un bloc de pe str. Arinului din municipiul Satu Mare un bărbat își deranjează crunt vecinii în miez de noapte făcând o gălăgie infernală.

Ajunși la dresa indicată, polițiștii locali au descoperit – spre stupoarea lor – că scandalagiul era mare. De câteva sute de kilograme. Și avea chiar patru picioare. Și gălăgia era provocată mai ales de nechezatul lui și de încercările proprietarului apartamentului de a-l domoli cumva.Da, scandalagiul era un cal !

În cele din urmă, proprietarul calului – Lucian D. – a fost amendat, cabalina fiind dusă cu onorurile cuvenite la o rudă a contravenientului într-un sat de lângă Satu Mare.

Politia Locala Satu Mare

Polițiștii locali din Satu Mare au descoperit într-un apartament de pe str. Arinului….un cal! Proprietarul animalului, Lucian D., a fost sancționat contravențional, calul fiind dus la o rudenie a bărbatului dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare.

Gepostet von Politia Locala Satu Mare am Mittwoch, 19. Juni 2019

Un Comentariu la "Cal scandalagiu într-un apartament. Evacuat de polițiștii locali (video)"

  1. Pingback: Orașe învrăjbite – Gaben.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.