Se peticeste Podul Decebal. Cine face lucrarea ?

Podul Decebal se plombeaza din nou dupa ce lucrarea firmei din Zalau a tinut prea putin. Abia a trecut o iarna, ca deja covorul asfaltic lasa mult de dorit.

“Se plombeaza din nou Podul Decebal. Aceasta lucrare se pare ca se face de Apaserv. Cum de nu o face Florisal sau Tarr Const ?

Bine totusi ca se face dar e un pic tarziu daca vrei sa arati ca iti pasa de oras. S-a plombat podul si acum 2 luni dar nu a tinut nici 1 luna. In sondaje problema drumurilor apare ca cea mai importanta.Podul Decebal e cea mai circulata artera din oras si il traverseaza zilnic peste 100 mii oameni.Deci ar trebui sa primeasca o atentie speciala” spune acctivistul civic Alexandru Cosma.

De asemenea, acesta vine si cu masuri de fluidizare a traficului rutier pe cele doua poduri care traverseaza Somesul.

“Dupa ce am prezentat mai multe solutii cu fluidizarea traficului la poduri, mai prezint una si ea foarte ieftina sau chiar fara niciun cost. Are primaria si politia locala site si facebook. Se poate crea si alt site daca se impune. Dar si pe aceste pagini de facebook, se poate afisa lungimea cozii in procente pe podul Golescu, tot la 10 minute. Asta poate fi intre orele 14:30 si 17:30. Este centrul Big-Brother unde se uita la trafic politistii locali. Vineri sambata si duminica nu e problema cu traficul. In restul de 4 zile, se poate insarcina un politist local sa se uite pe camera video la podul Golescu si tot la 10 minute sa scrie pe facebook cat e coada pe pod. La jumatatea podului Golescu sus, se considera ca aceasta coada auto e la 50% din pod. Si asa poate fi estimativ 10%-20%-30% … Soferii se uita pe pagina de facebook si vad cat de lunga e coada si decid daca merg pe podul Golescu sau pe podul Decebal. Daca se considera oportun,se poate afisa lungimea cozii si de pe podul Decebal. Daca nici atat nu se poate face atunci vorbim de rea-credinta”, scrie Cosma pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.