Politista care isi uimeste colegii. E plina de tatuaje (Foto)

O poliţistă din România a stârnit uimirea colegilor săi după ce şi-a împodobit trupul cu tatuaje. Mai mult decât atât aceasta a şi publicat fotografii cu ea în ipostaze provocatoare.

Atena Elena Bănuţ (30 de ani) a devenit poliţistă în urmă cu zece ani, iar în prezent lucrează la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Poliţiştii au voie să se tatueze atâta timp cât simbolurile inscripţionate pe corpurile lor nu sunt vizibile, atunci când aceştia poartă uniforma de vară, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tânăra s-a conformat regulilor stricte, astfel că tatuajele cu care şi-a împodobit trupul în ultimii ani au fost făcute pe coapse, piept şi spate.

Atena Bănuţ este pasionată de fotografii în care se înfăţişează în ipostaze provocatoare.

“Eu nu sunt ipocrită şi ştiu că femeile îşi doresc admiraţia sexului opus. Le-aş spune fetelor să îşi urmeze visele şi să se pună pe ele pe primul loc, dar să nu îşi neglijeze cariera. Să aibă grijă de ele şi să investească în ele”, spune tanara.

Sursa: www.adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.