Proiect de anvergura pentru trei scoli din judet

Trei școli din județul Satu Mare vor fi selectate pentru a fi sprijinite în efortul lor de a întări relația cu comunitatea și a oferi elevilor contexte de învățare relevantă pentru viitorul lor. Proiectul se va derula pe o perioadă de trei ani.

Școlile selectate vor beneficia de: formare în domeniul leadership-ului distribuit pentru echitate și învățare, facilitare pentru realizarea/ajustarea strategiei de dezvoltare a școlii, curs acreditat MEN pentru învățare experiențială, program de dezvoltare socio-emoțională și relațională învățători și profesori diriginți (programul Cercul Siguranței); sponsorizare în valoare de 1000 Euro pentru implementarea unor acțiuni derivate din planul de dezvoltare a școlii, schimb de experiență cu alte școli din România.
În plus, membrii clubului Rotary Satu Mare vor pune la dispoziția celor trei școli expertiza și timpul lor pentru a oferi elevilor informații și experiențe concrete pentru orientare vocațională, iar pentru directori – consultanță pentru dezvoltarea școlii.

Informații suplimentare despre înscriere și selecție se pot obține de pe site-ul www.noi-orizonturi.ro sau de la maria_kovacs@noi-orizonturi.ro. Sunt încurajate să aplice în special școlile cu învățământ gimnazial, din mediul rural și urban mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.