Contrabandisti opriti in trafic. Masini incarcate cu tigari (Foto)

Vineri, 25 ianuarie, polițiștii de frontieră au descoperit într-un autoturism marca Volkswagen, oprit pentru control pe raza municipiului Satu Mare, condus de Vasile F, de 27 de ani, 440 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 5.200 de lei.

La scurt timp, în jurul orei 08.00, oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, în care se aflau L.I., în vârstă de 46 ani și P.I., de 45 ani, ambii domiciliați pe raza județului Satu Mare.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit, opt saci care conțineau țigări, fapt pentru care bărbații, împreună cu autoturismul, au fost conduși la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 5.960 de pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 70.000 lei.

În ambele cazuri, țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul marca Opel și autoturismul marca Volkswagen au fost indisponibilizate la sediul STPF Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.