Scrisoare care te lasa cu lacrimi. Ce a scris mama studentei omorata de un sofer drogat (Foto)

Mama studentei de 20 de ani care a murit în cumplitul accident de la Cluj, pasagera in masina condusa de tanarul de 19 ani aflat sub influenta drogurilor, i-a scris fiicei sale o scrisoare impresionantă în momentul în care fata a împlinit 18 ani.

Cuvintele au impresionat mii de oameni care au citit rândurile abia după ce tânăra s-a stins.

“Scumpa mea fiică,

Parcă ieri ai venit pe lume. Îmi amintesc cum te-am ținut în brațe pentru prima oară. Tu, Micuța mea, erai atât de mică și fragilă… Mi-ai ținut degetul cu mâna ta micuță și mi-ai zâmbit. Amintirea acelui moment s-a întipărit în inima mea pentru tot restul timpului care a urmat…

Scumpa mea, sunt anumite lucruri pe care vreau să le împărtășesc cu tine astăzi-experiențele și gândurile mele. Citește oricând te vei simți abătută, poate că vei găsi o rază de speranță prin intermediul lor.

Aș vrea să-ți mărturisesc pentru început că îmi doresc să fii orice își dorește inima ta să fii. Nu imita pe nimeni altcineva, rămâi fidelă adevăratului tău EU. Nu pretinde să fii cineva care nu ești, pentru a satisface așteptările altor oameni. Lumea ne forțează să purtăm măști. Trist, de-a lungul timpului începem să confundăm aceste măști artificiale cu chipurile pe care le-am ascuns în trecut. Nu lăsa ca acest lucru să ți se întâmple ție!

Amintește-ți întotdeauna că nimeni nu îți datorează nimic. Dacă cineva te iubește este fiindcă există ceva special în tine care le-a atins inimile și le-a adus bucurie imensă. Pe măsură ce vei înainta în vârstă încearcă cu îndârjire să găsești în tine ceva special și, recunoscându-l și apreciindu-l, permite-i să se dezvolte astfel încât să întâlnești mai multă dragoste și mai multă prietenie.

Lumea este un loc frumos, însă adesea, câteva lucruri o pot face să pară dură. Templul lui Dumnezeu este făcut din dragoste. Templul omului este cel construit din pietre. Deschide-ți inima către bunătate! Indiferent de ce se va întâmpla, nu lăsa ca oamenii sau gândurile negative să pună stăpânire pe tine. Alegerea dintre a fi un optimist sau un pesimist se va afla totdeauna în fața ta. Alege înțelept!

Nu lăsa să dispară copilul din sufletul tău! Atâta timp cât ai grijă de el vei găsi fericire și bucurie în viață.

Draga mamei, fii ÎNDRĂZNEAȚĂ, fii CURAJOASĂ, crede în puterea VISURILOR tale; visurile care strălucesc precum stelele în ochii tăi senini îți vor lumina întotdeauna calea.
Există un scop în orice și-n oricine în viața ta. Orice experiențe îți apar în cale, străduiește-te să găsești sensul din spatele lor. Găsește spațiul în inima și mintea ta pentru a învăța o nouă lecție din fiecare destinație. Când vei avea nevoie, nu ezita să ceri ajutor de la cei din jurul tău.

Copilul meu scump, am citit undeva că viața fiecărui om este o poveste scrisă de degetele lui Dumnezeu. Vor fi momente în viața ta când vei crede că acest lucru nu este tocmai adevărat; vei simți că viața ta este prea grea pentru a fi un basm. În acel moment vreau să-ți amintești că basmele conțin minuni și frumusețe, însă și câteva lucruri rele. În fiecare poveste se află o vrăjitoare, o regină sau un rege nemilos, un monstru, un căpcăun, ceva ce cauzează neplăceri și supărare. Cheia este să învingi acest rău, încetul cu încetul.

Înainte de a cuceri aceste forțe externe, cucerește monștrii care se pitesc în propria inimă, ține în frâu demonii lăuntrici.

Fata mea, la aniversarea ta, îți doresc ca SĂNĂTATEA să fie tot timpul împreună cu tine, FERICIREA să te însoțească la fiecare pas, DRAGOSTEA să-ți fie în permanență la îndemână iar NOROCUL să te aștepte la fiecare colț.

Fiica mea, să înveți de la fiecare floare primită să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare.

Să nu uiți niciodată cine te-a făcut …OM…MARE!

La mulți ani, Gabi!

Cu dragoste, te îmbrățișează

MAMA”, au fost rândurile scrise de mama studentei.

Detalii despre cumplitul accident cititi aici:

https://www.satmareanul.net/2019/01/22/soferul-care-si-a-omorat-pasagera-in-stare-critica/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.