Seri Pozitive: „Endometrioza, un diagnostic care m-a ajutat să mă redescopăr!”

Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj-Napoca vă invită la Seri Pozitive, seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Scopul acestor întâlniri este de a crea un cadru de socializare și împărtăşire de informaţii, sub forma unor teme actuale pe domenii de interes susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat.

La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.
Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psihoterapeut.

Tema lunii ianuarie: „Endometrioza, un diagnostic care m-a ajutat să mă redescopăr!”. Invitata serii este Alexandra Podină.

Alexandra este una din cele peste 500.000 de femei, din România, diagnosticate cu endometrioză, un diagnostic despre care multe femei nu au auzit niciodată. Cu toate acestea, endometrioza este denumită ca fiind flagelul secolului XXI în ginecologie.

În această seară vom vorbi deschis despre cauzele adevărate ale suferințelor noastre fizice și mecanismele emoționale ce duc la apariția endometriozei. E timpul să avem curajul să vorbim deschis despre afecțiunile genitale feminine, însă nu din perspectiva medicală, ci despre modul cum frustrările, tensiunile, neîmplinirile ce țin de sfera interacțiunilor de tip social, familial, de parteneriat ne afectează modul în care ne manifestăm ca femei.

Alexandra crede foarte tare în așezarea firească a întâmplărilor și în capacitatea noastră de a ne vindeca fizic dacă vom conștientiza nevoia noastră de a ne vindeca emoțional!
Povestea ei poate fi povestea ta sau a cuiva drag din familia ta!

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal, Jurnalul de Satu Mare și SM Live.

Evenimentul va avea loc in data 29 ianuarie, ora 18:00 – 20:30, la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, nr. 3

Înscrieri: http://bit.ly/seara_pozitiva_ianuarie_sm

Persoana de contact: Delia Danea – psihoterapeut, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , pagina facebook Delia Danea – Psihoterapeut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.