Accident mortal ! Microbuzul s-a rasturnat in parau (Foto)

Un microbuz cu români care se întorceau din Italia a fost implicat, duminică, 20 ianuarie într-un accident rutier în localitatea Bârsăneşti din Bacău. Un om a murit, iar alţi cinci au fost răniţi. Microbuzul s-a prăbuşit într-un pârâu. 

Şoferul ar fi adormit la volan, spun martorii, la finalul unei călătorii extenuante. Pasagerii veneau din Italia şi mai aveau doar zeci de minute până acasă, scrie observator.tv.

Pe raza localităţii Bârsăneşti, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar microbuzul a derapat, s-a lovit de un cap de pod şi apoi s-a răsturnat într-un pârâu.

În urma accidentului, un bărbat de 60 de ani a murit, iar alte şase persoane, respectiv patru bărbaţi şi două femei, au ajuns la spitalul din Oneşti pentru a primi îngrijiri medicale. Victimele au suferit mai multe traumatisme şi au rămas internate.

Poliţiştii din Bacău au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.