Pavel Bartos, la Satu Mare (Foto)

Unul dintre cei mai indragiti actori, Pavel Bartos, a fost prezent vineri la Satu Mare cu ocazia impliniri a 50 de ani de la infiintarea Sectiei romane a Teatrului de Nord.

Acesta a participat ;la premiera spectacolului “Despre oameni si soareci” de John Steinbeck, regizat de Andrei Mihalache.

Teatrul de Nord sarbatoreste in acest week-end 50 de ani de la prima premieră a secţiei române.

In urma cu 50 de ani a avut loc la Satu Mare primul spectacol al sectiei romane a Teatrului de Nord, in septembrie 1968. Atunci a avut loc premiera piesei “Haiducii” de Victor Eftimiu.

“Există! În tot ce faci exista un microb. Important e sa dai de oamenii potriviti. Iarasi, eu cu Smiley nu am fi atat de buni daca n-am avea echipa in spate. Este foarte important, ca si in teatru. Eu sunt un om care a inceput de foarte de jos. Si in teatru si în televiziune. Dar de jos! Am inceput ca actor de Satu Mare ca sa ajung actor de Bucuresti. Asta nu inseamna ca ce mi s-a intamplat la Satu Mare a fost nasol. Nu! M-a facut sa fiu cel care sunt acum la Bucuresti. E foarte important sa fii cu picioarele pe pamant si sa apreciezi ce ti se da in acel moment. Sa fii deschis la chestia asta”, a declarat Bartos intr-un interviu acordat pentru Adevarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.