O nouă emisiune la PRO TV. Doi sătmăreni printre jurați (Fotogalerie)

Doi sătmăreni, Lavinia Goste și folkist-ul George Negrea sunt jurații noului format de emisiune-concurs lansat de ProTV. Echipa emisiunii „Cântă acum cu mine”, care va începe curând la Pro TV, a plecat în Polonia, în Varşovia, acolo unde au loc filmările.

Printre cei 100 de oameni implicați se numără: Silviu Paşca, Alexander White, Paula Rad ex-“Românii au talent”, Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, fostă participantă la “Eurovision”, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Sebastian Seredinschi, Andrei Ciopec – ex-“Triplusec”, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă – ajutorul lui Smiley de la “Vocea României”, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă. Ei sunt o parte dintre specialiştii în muzică, pe care-i vom vedea în această primăvară în show-ul “Cântă acum cu mine”.

Filmarile au început deja de aproape o săptâmână, iar juraţii se vor întoarce în țară pe 24 ianuarie, după ce vor termina filmările pentru întregul sezon.

„Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal… până aici totul pare că se așază foarte bine. Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol! Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume”, spune Cabral, gazda show-ului Cântă acum cu mine.

Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.