La un pas de tragedie. O fată a amenințat că se aruncă de la etaj (Foto)

Un caz straniu a pus în această seară pe jar polițiștii și pompierii orădeni. O adolescentă de 16 ani a solicitat ajutor, spunând că a fost sechestrată într-un apartament din municipiu. 

De asemenea, fata amenința că se aruncă de la balconul apartamentului aflat la etajul trei.

“Am fost solicitaţi de Poliţie pentru salvarea unei persoane rămase blocată într-un apartament situat la etajul 3 de pe strada Xenopol. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Detaşamentului 1 cu o autospecială de lucru la înălţime”, a declarat Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Potrivit primelor informaţii, este vorba despre o tânără în vârstă de 16 ani, din Oradea.

“Iniţial a anunţat că este sechestrată, că ar vrea să colaboreze cu noi, să vorbească cu Poliţia. Apoi lucrurile s-au ambalat pentru că a ameninţat că se aruncă de la balcon. Au venit cei de la pompieri, au urcat la balcon şi ne-au predat-o nouă să o investigăm medical. Din punct de vedere medical, momentan este stabilă, în parametri normali”, le-a spus dr. Emil Boţcău de la Ambulanţă jurnaliştilor adunaţi la faţa locului.

Adolescenta a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean din Oradea, pentru investigaţii medicale, iar ulterior va fi audiată pe polițiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.