A trecut un an. Mesajul Anettei catre Romeo

A trecut un an de la momentul in care tasnadeanul Romeo Kulcsar a salvat viata tinerei Anett Marcus, donand o parte din ficat.

“Ieri am facut un anișor de cand Dumnezeu a ales ca și călătoria mea pe acest pământ să nu se incheie așa repede și mi-a oferit o a doua șansă la viață, și pentru asta ii mulțumesc din tot sufletul.

Dar toatea astea n-ar fii fost posibile fără ingerul meu pazitor numit Kulcsar Romeo care a ales să daruiasca o parte din ficatul lui ca eu sa supravețuiesc, iți mulțumesc foarte mult Romeo pentru gestul frumos facut pentru mine și vei ramane toata viața in inima mea!

Nu in ultimul rand țin neaparat să mulțumesc și INGERILOR de la Fundeni pentru toate eforturile pe care le-au depus ca eu să fiu acum bine și sănătoasă, vă mulțumesc frumos la toată lumea!”, spune Anett Marcus.

Un tânăr de 23 de ani din Tășnad, Romeo Kulcsar, a făcut un gest ieșit din comun. Aflând despre boala Anettei Marcuș, o tânără de 24 de ani din Chereușa, acesta a donat o parte din ficatul său pentru a salva viața fetei.

Intervenția chirurgicală a avut loc in 17 ianuarie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.